تبلیغات
  • کد نمایش افراد آنلاین
  • .:: روستای پیروز -پری::. - غذاهای محلی
    لطفا در بخش نظرات ،نظر و انتقاد خودتان را مطرح فرمائید
    حدیث موضوعی

    مرتبه
    تاریخ : پنجشنبه 15 مرداد 1394

    .:: غذاهای محلی ::.


    • آش کاچی - آش دوغ _ آش خیار - آش ترش - آش ابغوره



    آش کاچی 

    مواد لازم :  بلغور 1 لیوان آب 5 لیوان سیر 1 بوته کشک به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم روغن 1 ق غ روغن حیوانی
     یا کره در صورت تمایل
     طرز تهیه : بلغور را بعد از پاک کردن و شستن حدود 1 ساعت خیس می کنیم .بلغور و آب را به همراه روغن با حرارت کم
     می گذاریم خوب بپزد و لعاب بدهد .
    وقتی بلغور پخته شده سیر های پوست کنده را همراه نمک به آش اضافه می کنیم و تا وقتی سیرها پخته شد میگذاریم
     روی حرارت ملایم بماند .آش را
     مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.وقتی آش پخته شد موقع سرو غذا کمی کره یا روغن حیوانی ، البته در صورت تمایل روی آش
     میریزیم و به همراه کشک و سیر
     کوبیده ی خام سرو میکنیم .



    آش خیار چمبر

    مواد لازم : کشک 1 پیمانه عدس 200 گرم بلغور گندم 150 گرم خیار چنبر 1 کیلو عصاره قلم 1 پیمانه نعنا داغ، پیاز داغ و سیر
     داغ 2 قاشق سوپخوری قیمه 
    ساده 150 گرم نان خشک2 قاشق سوپ خوری نمک، فلفل، زردچوبه

    طرز تهیه  :  بلغور گندم را با عدس و 1 لیتر آب روی حرارت قرار می دهیم بعد از چند جوش عصاره قلم را نیز اضافه می کنیم گوشت 
    را به طریق قیمه ساده
     که توضیح داده شده است آماده کنید و به این مواد اضافه کنید.خیارها را پوست می گیریم و دو نیم کرده تخم های آن را خارج می کنیم 
    و مانند کرفس خرد 
    کرده با مقداری روغن و زردچوبه سرخ کنید (دقت کنید که له نشود) نیمی از پیاز داغ و سیر داغ را به همراه خیارها تفت داده و به آش
     اضافه نمائید بعد از آنکه
     مواد کاملا پخته و لعابدار شد کشک را اضافه کرده هم می زنیم و شعله را خاموش می کنیم. آش را در ظرف کشیده روی آن را با پیاز
     داغ و کشک و مقداری
     قیمه تزیین کنید.

    آش ترش

    مواد لازم :نخود ولوبیا چیتی رویهم یک پیمانه عدس یک پیمانه رشته آش 300 گرم 3 عدد چغندر متوسط پیاز داغ و نعنا داغ تعدادی 
    آلو و برگه زردآلو (قیسی)
     شیره انگور قرمز سرکه انگور سیر داغ کمی

    طرز تهیه : چغندر خرد شده و نخود و لوبیا و عدس را می پزیم . سپس آلو و قیسی و پیاز داغ را داخل آش میریزیم و میگذاریم نیم پز
     بشود . بعد رشته را 
    اضافه میکنیم که بپزد . بعد از پخت رشته , سرکه و اگر شیره انگور قرمز داشتید آن را نیز میریزد . شیره انگور به مقدار یک ملاقه بریزید.
    کسانی که طعم
     ترش ترش دوست دارند فقط سرکه می ریزند و کسانی که طعم ترش و شیرین را دوست دارندسرکه را با کمی شکر مخلوط کرده داخل
     آش میریزند که چند
     جوش بزند . بعد در ظرف مناسب ریخته با نعنا داغ و پیازسرخ کرده و با سیر سرخ شده تزئین میکنیم.

    آش آبغوره

    مواد لازم : برنج ۲ پیمانه لپه نصف پیمانه زرچوبه یک قاشق چایخوری چغندر پخته همون لبو خودمون یک عدد کوچک سبزی پاک کرده
     ۱۰۰ گرم برای کوفته : 
    گوشت ۲۰۰ گرم پیاز کوچک یک عدد زرچوبه یک قاشق چایخوری آرد نخودچی یک قاشق غذاخوری

    طرز تهیه : برنج را می پزیم به صورتی که کاملا باز شود. لپه را نیز جدا می پزیم. اگر بخواهیم از لبو استفاده کنیم، باید آن را رنده نماییم
     ولی اگر خواستیم از
     چغندر استفاده کنیم، باید آن را جدا پخته و سپس رنده نماییم. اکنون این سه ماده را مخلوط و سبزی خرد شده(تره ،جعفری و شوید) 
    را به آن اضافه
     می کنیم. نعنا را با کمی روغن تفت می دهیم، سپس کمی زرچوبه به آن افزوده و به بقیه مواد اضافه می کنیم. گوشت، پیاز، 
    آرد نخودچی، کمی زرچوبه و 
    نمک را مخلوط و کوفته های ریز درست می کنیم و آنها را تفت می دهیم، نیم ساعت آخر پخت، کوفته ها را اضافه کرده و صبر
     می کنیم تا آش جا بیفتد. 
    در آخر پخت، آبغوره را به میزان دلخواه اضافه و نمک را اندازه می کنیم.
    سبزی این آش شامل : تره و جعفری و شوید و کمی نعنا می باشد.
    آش کشک

    مواد لازم : گوشت گوسفندی با چربی نیم كیلوگرم بلغور نیم كیلوگرم نخود 150 كیلوگرم پیازچه 150 كیلوگرم كشك نیم كیلوگرم پ
    یاز خلالی سرخ شده سه 
    قاشق غذاخوری سیر خلالی سرخ شده یك قاشق غذاخوری زردچوبه یك قاشق چایخوری نعنا داغ برای تزیین نمك به میزان لازم

    طرز تهیه : گوشت ونخود را می‌گذاریم بپزد قبل از این‌كه پخته شوند بلغوری را كه از قبل به مدت دو ساعت خیس كرده بودیم به گوشت 
    و نخود اضافه می‌كنیم ، بعد از یك‌ساعت پیازچه خردشده را درآش می‌ریزیم و به مدت دو ساعت صبر می‌كنیم تا بلغور بپزد در این مدت 
    باید مدام هم بزنیم تا ته نگیرد بعد از این‌كه بلغور پخته شد كشك ، زردچوبه و نمك را 
    در یك لیوان آب‌جوش حل كرده و به همراه سیر و پیاز خلالی‌شده به آش اضافه می‌كنیم و به مدت 20 دقیقه می‌جوشانیم تا جا بیفتد.





    طبقه بندی: غذاهای محلی پری، 
    نظر سنجی
    نظزتان درباره بنر جدید سایت چیست ؟




    امکانات سایت
    پیوند های روزانه
    تبادل بنر
    رهبری

    ریاست جمهوری

    رجانیوز

    دانشنامه قرانی